rólunk

rólunk

Te sem szereted a mazsolát a müzlidben? Gluténérzékeny vagy? Netán kerülöd a finomított cukrokat? 

És találtál olyan müzlit, ami mindezeknek megfelel és még az ára is elfogadható?

Most már van!

Arra gondoltunk, hogy ha nekünk ez problémát jelent, elképzelhető, hogy másoknak is. Azzal a céllal hoztuk létre a Müzlizek.hu vállalkozásunkat, hogy mindenki olyan összetevőkből álló müzlit reggelizhessen, amit igazán szeret, KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL!

Ez azt jelenti, hogy gondosan válogatott, minőségi, nagy részben bio alapanyagokból válogathatod össze a müzlidet, amibe csak az kerül, amit TE szeretnél. Minden müzlink kézműves, azaz a müzli egyedileg összeállítva, a TE rendelésed szerint készül el, amit aztán becsomagolunk és kiszállítunk. Fő irányvonalunk, hogy az egészségtudatos táplálkozást vagy valamilyen diétát követők, az ételintoleranciával küzdők is kompromisszumok nélkül fogyaszthassák müzlijeiket. Ezért kínálatunkat ennek szellemében alakítottuk ki: számos gluténmentes, hozzáadott cukormentes, paleo, low carb, illetve superfood jellegű müzli alapanyagokból állíthatod össze magadnak az egészséges reggeli csemegédet.

Ha azonban nem vagy tiltólistás és megengedsz magadnak néha egy kis kilengést, akkor kóstold meg csokis müzli finomságainkat, amik igazán feldobják a nehezen induló reggeledet.

Karosszékedben hátradőlve a weboldalunkon keresztül tudod az álommüzlidet megkomponálni, de szívesen látunk a Budagyöngye bevásárlóközpontban lévő üzletünkben, ahol – a választásodat segítendő – kóstolót is kaphatsz.

A minőséget a müzli alapanyagok beszerzéstől kezdve a gyártáson és a csomagoláson át, egészen addig, amíg haza nem viszed vagy meg nem kapod, mi személyesen felügyeljük, így a müzli kiváló minőségére mi magunk vagyunk a garancia.

KATTINTS és Müzlizz velünk TE is!

müzlizek csapata

A további cikkekért kattints a blogjainkra!

Comments are closed