Low carb müzli maximális élménnyel

Low carb müzli maximális élménnyel

A müzli eredetileg svájcból indult, és egyszerű gazdaemberek fogyasztották. Majd az 1900-as években egy svájci orvos, Oscar Bircher-Benner meglátta benne a hatalmas lehetőséget. Az eredeti müzli alapanyagok még nem voltak feltuningolva ízfokozókkal, csokoládéval és egyéb cukros kiegészítőkkel, hanem a mai low carb müzlihez legjobban hasonlító összetételekkel rendelkeztek.

diétás - müzlik

Az eredeti és hamisíthatatlan svájci müzli alapanyaga gabonafélékből, aszalt gyümölcsökből, dióból, tejből vagy joghurtból, illetve az édes íz érdekében mézből és almából állt. Csak természetes összetevők kerültek felhasználásra, úgy, mint a müzlizek.hu termékpalettájában is. A svájci gazda eleségéhez hasonlóan a low carb müzlijeink is hozzáadott cukor nélkül készülnek, és kénmentes gyümölcsökkel vannak ízesítve. Három kitűnő mixet találtunk ki az egészséges életmódot folytató vásárlóink számára. Az egyik a Fit for you válogatás almakockával, kókuszchipsel, meggyel és málnával, a másik a Harmony egészséges müzlink goji bogyóval, eperrel, kendermaggal és további kiváló bio alapanyagokkal. Utolsóként található a palettán a Jóga elnevezésű low carb müzli almakockákkal, málnával, szederrel és kesudióval.

Összetételükből is látható tehát, hogy törekedtünk az eredeti ízek és alapanyagok megtartására. Hiszünk abban, hogy egészségesen is lehet nagyon jókat reggelizni válogatott termékeink segítségével. Webshopunkban két méretben vásárolhatják meg a müzliket, van kis méret utazáshoz vagy kipróbálásra, és nagy méret otthonra, hogy mindig legyen kéznél egészséges nassolnivaló.

Comments are closed