Egyél jót, tegyél jót!

Egyél jót, tegyél jót!

Egyél jót, tegyél jót! 

Idén nyáron már második alkalommal vesz részt a magyar junior HIP-HOP válogatott a Hip-Hop világ egyik legrangosabb versenyén, a World HIP-Hop Dance Championship amerikai döntőjén.

Táncosoknak cukormentes müzli

A válogatott létrehozása Nyáry Andi, a Harmony Style Dance Club alapítójának és vezető edzőjének nevéhez fűződik, aki céltudatosságával és kitartó munkájával elérte, hogy 2017-ben első alkalommal szerepelhetett magyar junior korú csapat amerikai versenyen. Andi munkájának köszönhető, hogy a 10 egynéhány évvel ezelőtt indult, akkor még csak néhány taggal rendelkező egyesület mára az ország meghatározó hip-hop utánpótlás nevelő egyesületévé nőtte ki magát. A Dance Factory-ban végzett kemény edzés meghozta gyümölcsét, míg tavaly a tapasztalatszerzés, idén már a középdöntőbe jutás a cél. A versenyre való felkészülés a szakmai dolgokon túl a mentális felkészülést, valamint az egészségtudatos táplálkozás irányelveinek betartását is magába foglalja. Ezt segítendő alkottuk meg Harmónia müzlinket, ami magas protein tartalmú, de szénhidrát csökkentett, hozzáadott cukormentes gyümölcsöt tartalmazó mix.

Most TE is támogathatod a Hip-Hop válogatottat! Akár kész müzlit vásárolsz, akár magadnak mixelsz, a vásárlásod értékének 10% -a Hip-Hop válogatotté lesz! Ehhez használd a HSDC kuponkódot!

Comments are closed