A diétás müzlivel is édes az ébredés

A diétás müzlivel is édes az ébredés

Ahányan vagyunk, annyi féle képpen szeretjük a müzlit is. Van, aki a csokis müzli nagy rajongója, mások szeretik a gyümölcsösebb fajtákat, de olyan is előfordulhat, hogy valaki egy bizonyos diétán van, és nem fogyaszthat akármilyen müzlit reggelente, ezért neki speciális diétás müzlire van szüksége. A müzlizek.hu pedig ebben próbál mindenkinek a segítségére lenni.

diétás - müzli

Különösen nehéz azoknak, akik cukorbetegséggel küzdenek, gluténérzékenyek, vegán életmódot folytatnak, vagy egyszerűen csak fogyni vágynak. Azonban webshopunkban mindenki kompromisszumok nélkül válogathat a reggeli finomságok között. Tág palettánkon szerepel többfajta cukormentes müzli vagy fogyókúrás müzli is. Összetevőit tekintve van erdei bogyós válogatás, paleo alapanyagos kókusz chipsel és goji bogyóval bolondított mix, vagy csökkentett szénhidráttartalmú szederrel, málnával és kesudióval kevert változat is. A fogyókúrázni vágyó müzli fanatikusoknak pedig low carb müzli választék áll a rendelkezésére. Fitten is lehet finomat enni, és erről tanúbizonyságot is tesznek ezek a fogyókúrás müzlik, melyek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és csökkentett szénhidráttartalmúak.

A diétás müzli reggelire így már nem is olyan lehetetlen küldetés többé. Kis és nagy méretek közül is válogathatsz, így ha megtetszett az egyik összetétel, legközelebb tudsz nagyobb kiszerelésben is beszerezni magadnak és a családnak. Ha nem találsz az ízlésednek megfelelőt, akár saját magad is összeállíthatod az egészséges reggelidet a müzli mixer segítségével.

 

Comments are closed